Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Маг Вили-Ще помогна на самотните, на разделените, на хората с проблеми!!!

Negotiable
today in 09:20
city of Sofia, city of Geo Milev
Маг Вили-Ще помогна на самотните, на разделените, на хората с проблеми!!!
Service Type
Preparation of Amulets, Treatment of Health Problems, White Magic Removal, Black Managic Removal, Alcohol Addiction Help , Виж още → Business Problems Help, Personal Issues Help, Removal of Fear, Joining Separated Couples
Look on
By Name, By Birthdate
Listing by
Private

ЩЕ ВИ ПОМОГНА ДА РЕШИТЕ ПРОБЛЕМИТЕ СИ НЕ НА ДУМИ И С ЛЪЖЛИВИ ОБЕЩАНИЯ, А СЪС СИЛНИ И ДОКАЗАНИ ВЪВ ВРЕМЕТО РИТУАЛИ, с които ще променя живота ви към добро - ще направя живота ви спокоен, пълноценен, хубав и щастлив! Не работя на импулсни телефони и не се възползвам от вашата болка. Мога да помогна на тези от вас, който имате някой от следните проблеми:

1. Намиране наподходящ партньор за дълготрайна връзка, създаване на семейство.

2.Връщане на любимия, събиране на разделени двойки.

3.Подобряване на отношенията в семейство, хармонизиране на отношенията родители-деца.

4.Помощ при безплодие, депресия, алкохолна, наркотични или друга зависимост.

5.Изчистване на блокажи на енергийно ниво здраве, за да може лекарите да открият точно вашето заболяване и да ви предпишат най-доброто лечение.

6.Изчистване на всякакви магии, в това число турски, цигански, копанарски и вуду магии. Работя с икони, а също така и с неща от Турция, Йерусалим, Валенсия.

7.Силна енегийна защита.

МИЛИ ХОРА-ТУК СЪМ, ЗА ДА ВИ ПОМОГНА! ВИЕ СТЕ ТЕЗИ, КОИТО РЕШАВАТЕ ДАЛИ ИСКАТЕ ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОМЯНА В ЖИВОТА СИ И МИ СЕ ДОВЕРИТЕ, ЗА ДА КАЖЕМ " СТОП" НА ПРОБЛЕМИТЕ, КОИТО ИМАТЕ И ДА ДАДЕМ ЕДНО НОВО НАЧАЛО ЗА ВАС И ВАШИТЕ БЛИЗКИ! ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО НА ХУБАВ, СПОКОЕН И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ! ПОМОГНАЛА СЪМ НА ХИЛЯДИ ХОРА КАКТО ОТ БЪЛГАРИЯ, ТАКА И НА ЖИВЕЕЩИТЕ В ЧУЖБИНА - ЩЕ ПОМОГНА И НА ВАС!

0885260763 И 0893962229

© 2007-2024 Безплатно.net